Lidmaatschapstest Uuldriks Personal Training

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past.

Weten of Uuldriks Personal Training in Hoogezand dé personal trainer voor jou is?

 

Past Uuldriks Personal Training bij jou? Vul jouw doel(en) en gegevens in, beantwoord de 5 korte vragen op de volgende pagina en ontdek in 1 minuut welk programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Door Uuldriks PT word je enorm professioneel en goed begeleid naar een beter en gezonder leven. Als je eigen motivatie even weg is weten zij je er doorheen te helpen. Snel en effectief je doel bereiken met blijvend resultaat

– Eva van Dijk

Leuke afwisselende training. Heine en ook de andere trainers zijn lekker motiverend bezig en helpen je op een professionele manier je sportieve doelen te bereiken. Ik ben nu al enige tijd bezig met personal training, heb de neiging om te kiezen voor de makkelijke weg, maar de trainers dwingen mij om mijn grenzen op te zoeken en dat doen ze op een aangename manier. Het feit, dat ik me daardoor steeds fitter voel motiveert me om er mee door te gaan.

– Jan Rozema

Geweldige trainer, positief en helpt je echt verder. Na mijn infarct heeft Heine mij er weer bovenop gekregen, met een persoonlijk programma.

– Arjan Beets

Waarom deze lidmaatschapstest?

 

Gratis

Er zijn geen kosten voor invullen van de lidmaatschapstest.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan ‘starthulp’ om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?